Ring i dag på 2012 3653

Kom i kontakt med os i dag​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilbygning tilbydes af kompetent tømrerfirma

Drømmer du om at udvide din bolig, eller mangler du hjælp til at bygge garage? Så kan du få din drøm realiseret lige her hos Tømrerfirmaet Just. Vi hjælper typisk kunder med tilbygninger i områderne omkring Varde, Skjern og Tarm, men står naturligvis også til rådighed for kunder uden for disse områder.

Vi tilbyder en tilbygning af mange forskellige slags. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser for form og funktion. En tilbygning kan på elegant vis integreres med den eksisterende bolig. Vi tilbyder en totalløsning lige fra projektplanlægning til udførelse. Vi dækker altså en bred vifte af forskellige former for tilbygninger, så du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning afhænger af projektets omfang. Ønsker du en ombygning af hus eller en renovering af hus, sætter vi prisen derefter. Prisen afhænger naturligvis også af valget af materialer, hvilket vi med glæde vejleder dig i forhold til, så du vælger de rette til dine behov og dit budget. Hos os er du altid garanteret konkurrencedygtige priser.

I dag er det muligt at udvide med en tagetage, selvom taghældningen er lille, eller taget er fladt. En udestue er den billige og hyggelige måde at opnå flere kvadratmeter. 

Uanset hvad dine ønsker måtte være, skræddersyr vi en løsning med en tilbygning til dit hus i samarbejde med arkitekter og ingeniører.

Ring til os for at aftale nærmere

Ønsker du at få lavet en tilbygning til en god pris, er du mere end velkommen til at kontakte os for at aftale nærmere. Vi står altid klar til at tage imod nye såvel som tidligere kunder.

Du kan enten ringe på telefon: 20 12 36 53 eller skrive til vores e-mail: justaps1@hotmail.com. Så vender vi tilbage snarest muligt.

Se et udvalg af vore referencer​